UNICEF

Bloggare
">

fredag 14 juni 2013

Sveriges Straffsystem

......Ifrågasätter jag mig om och om igen!!
Läste nu en VIDRIG annons i corren; 

Fängelse för övergrepp mot förskolebarn

Den man som förgrep sig på flera barn på en förskola i Östergötland dömdes på onsdagen till tio månaders fängelse.
Mannen, som var anställd på förskolan, åtalades för våldtäkt mot barn, sexuellt ofredande och sexuellt övergrepp mot barn. Övergreppen riktade sig mot barn i tre barn 3-5-årsåldern och pågick från hösten 2011 och fram till i mars i år.
Mannen, som är ostraffad tidigare, har förnekat att han begått de åtalade brotten. Han fälls dock på samtliga åtalspunkter, bortsett från våldtäkt mot barn. På den punkten fälls han i stället för sexuellt övergrepp mot barn. Rätten finner det inte bortom rimligt tvivel bevisat att mannen har utfört handlingar som kan jämställas med samlag.
Det finns, konstaterar rätten, brister i mannens mentala utveckling. Bland annat har föräldrar med barn på förskolan berättat att de många gånger uppfattat att mannen lekt mer för sin egen skull än barnens. Rätten bedömer att mannens bristande utveckling har samband med det han gjort, vilket anses vara en förmildrande omständighet.
Vid straffmätningen tas också hänsyn till att mannen inte längre kan arbeta inom sitt yrke. Straffet stannar därför vid tio månaders fängelse. Mannen ska också betala sammanlagt 125 000 kronor i skadestånd.
Ingemar Norgren / NT


10 Månaders fängelse!?!?
Vad Fan!!
Lås in Aset & kasta nyckeln!
Vad i helvete ska sådana idioter få 
leva ett normalt liv för!? 
Gå ut med namn & personnummer på svinet offentligt, 
så kan nog rättvisa skippas! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar